DESPRE NOI

Design interior camere copii

Design interior dormitor

Design interior living

Design interior bucatarie

Design interior      baie

Design interior mansarda

Design interior holuri si scari

CONTACT

 

                          Despre noi                        0732.094.129

Vă invităm să aflaţi alături de noi īn ce direcţie se īndreaptă piaţa de amenajări interioare şi care sunt elementele cu ajutorul cărora poţi obţine rezultatul dorit.

Fie că vorbim de stil: Modern, Clasic, Minimalist, Rustic, Pop art, Baroc, etc, există īn fiecare dorinţa de reprezentare a propriei personalităţi. Astfel, noi iţi oferim soluţii complete de consultanţă pentru amenajare, funcţionalitate şi administrare.

AMENAJAREA ŞI FUNCŢIONALITATEA

Amenajarea este cea care transmite īn mod primar sufletului starea de spirit şi oferă senzaţia de bine. Dacă aveţi o casă de construit, renovaţi o locuinţă sau modernizaţi un spaţiu, noi vă sprijinim īn identificarea stilului, materialelor, modelelor şi a culorilor potrivite.

Īncepem prin cunoaşterea locaţiei şi a dorinţelor Dvs, putem continua prin prezentarea planurilor de: plafoane, pardoseală, pereţi, poziţionarea aparatelor electrice, electrocasnice şi termice, precum şi a mobilierului, corpurilor de iluminat, iar īn final vă punem la dispoziţie vizualizări 3D.

Funcţionalitatea ne uşureză viaţa, astfel devine o condiţie la fel de importantă ca şi designul. Calitatea de a fi frumos şi funcţional, reprezină o prioritate pentru noi. Acest pachet de servicii vă poate oferi īncă de la īnceput imaginea finală a proiectului.

ADMINISTRAREA

La cerere putem extinde colaborarea cu privire la alte operaţiuni:

  • informarea Dvs. cu detalii despre furnizorii de materii prime, mobilier şi decoraţiuni;

  • menţinerea legăturii cu aceştia şi echipa de constructori;

  • asistenţă īn timpul lucrărilor;

  • informarea Dvs. cu privire la normele de consum pe fiecare produs īn parte şi totodată respectarea etapelor tehnologice impuse de producător;

VĂ AŞTEPTĂM CU DRAG SĂ NE CONTACTAŢI !